O nama 2

[separator headline=”h3″ title=”BNB sklad d.o.o. osnovan je kao privatno (obiteljsko) poduzeće 1992. godine.
Od 1988. do 1992. poslovali smo kao obrt pod imenom „Informatika“.”]

[one_half]Kontinuirano i uredno poslujemo. Nikada nismo bili u blokadi, nemamo dugova prema državi, zaposlenicima ili dobavljačima. Nemamo niti smo ikad imali sporova s poslovnim partnerima. Poslovanje držimo u realnim okvirima i trudimo se ne zalijetati u projekte koje ne možemo završiti.

Od osnutka, osnovna nam je djelatnost izrada poslovnog software-a i poslovno savjetovanje. Korisnici su nam u  proteklom periodu i neka od najvećih hrvatskih poduzeća, strana zastupstva, škole, općine, muzeji… Tijekom godina nudili smo osim vlastitih i cijeli niz usluga i proizvoda u suradnji s nekoliko partnerskih poduzeća.

2012. godine promijenili smo fokus poslovanja sa poslovnog software-a i informatike na poslovne usluge, savjetovanje i prodaju.

[/one_half] [one_half_last]2013. ostvarili smo značajan rast poslovanja. Svojim poslovnim partnerima ugovorili smo poslove vrijedne preko 60 milijuna kuna godišnje. Promijenili smo vlasničku strukturu i prilagodili registraciju i organizaciju  tvrtke novoj poslovnoj orijentaciji.

2014. završili smo proces usklađenja poslovanja po ISO 9001 normi za poslove posredovanja u prodaji te nam je izdan certifikat od TÜV-a Nord Croatia. I dalje radimo na unaprjeđenju naših usluga i kvaliteti poslovanja.

U nadolazećem periodu planiramo daljnji značajni rast poslovanja i nove zanimljive proizvode i usluge.

Pridružite nam se!
Sudjelujte u našem uspjehu postanite i Vi naš poslovni partner.

[/one_half_last]

[hr style=”3″ margin=”40px 0px 10px 0px”]

[gap height=”20″]

[hr style=”3″ margin=”40px 0px 40px 0px”]

ISO-9001         digital-pecat-AAA-2014        digital-pecat-AA[2]

[hr style=”4″ margin=”40px 0px 40px 0px”]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)