O nama

BNB sklad d.o.o. osnovan je kao privatno (obiteljsko) poduzeće 1992. godine.
Od 1988. do 1992. poslovali smo kao obrt pod imenom „Informatika“.

Kontinuirano i uredno poslujemo. Nikada nismo bili u blokadi, nemamo dugova prema državi, zaposlenicima ili dobavljačima. Nemamo niti smo ikad imali sporova s poslovnim partnerima. Poslovanje držimo u realnim okvirima i trudimo se ne zalijetati u projekte koje ne možemo završiti.

Od osnutka, osnovna nam je djelatnost izrada poslovnog software-a i poslovno savjetovanje. Korisnici su nam u  proteklom periodu i neka od najvećih hrvatskih poduzeća, strana zastupstva, škole, općine, muzeji… Tijekom godina nudili smo osim vlastitih i cijeli niz usluga i proizvoda u suradnji s nekoliko partnerskih poduzeća.

2012. godine promijenili smo fokus poslovanja sa poslovnog software-a i informatike na poslovne usluge, savjetovanje i prodaju.

2013. ostvarili smo značajan rast poslovanja. Svojim poslovnim partnerima ugovorili smo poslove vrijedne preko 60 milijuna kuna godišnje. Promijenili smo vlasničku strukturu i prilagodili registraciju i organizaciju  tvrtke novoj poslovnoj orijentaciji.

2014. završili smo proces usklađenja poslovanja po ISO 9001 normi za poslove posredovanja u prodaji te nam je izdan certifikat od TÜV-a Nord Croatia. I dalje radimo na unaprjeđenju naših usluga i kvaliteti poslovanja.

U nadolazećem periodu planiramo daljnji značajni rast poslovanja i nove zanimljive proizvode i usluge.

Pridružite nam se!
Sudjelujte u našem uspjehu postanite i Vi naš poslovni partner.

Certifikat za sustav upravljanja prema ISO 9001:2008

Bonitet izvrsnosti Bisnode

BNB Sklad politika kvalitete